2010 m. gim. vaikų futbolo varžybomis prasidėjo „Džiugo CUP-2017“ turnyrai
FC Džiugas 2010 turnyras

Birželio 10 dieną Telšiuose vyko vaikų futbolo turnyras FC Džiugas Cup-2017, kuriame dalyvavo 2010 m. gim. komandos. Šiame turnyre kartu su mūsų klubo komandomis dalyvavo ir komandos iš Plungės, Šiaulių, Klaipėdos ir Kauno. Iš viso turnyre žaidė aštuonios komandos.

Turnyrui labai pasisekė su oru. Karšta vasaros saulė labai lepino mažuosius futbolo žaidėjus ir tuo pačiu pareikalavo iš jų daug ištvermės, nes visos komandos kepinant karštai saulei sužaidė po penkias rungtynes.

Komandoms sužaidus rungtynes ir trumpam atsipūtus, dalyviai susirinko prie apdovanojimais nukrauto stalo. Kiekvienas šiame turnyre dalyvavęs žaidėjas buvo apdovanotas medaliu. Atskirais prizais apdovanoti ir kiekvienos komandos geriausi žaidėjai. Telšių FC „Džiugo“ komandose geriausiais žaidėjais pripažinti: Gintautas Širvys ir Ignas Grigalauskas. Į turnyro „Svajonių“ komandą pateko ir vienas džiugietis – Dovydas Šiaudkulis.

Specialiu prizu apdovanota ir Kauno futbolo mokykla „Fortūna“ už tai, kad tai buvo komanda, kuri iš toliausiai atvyko į mūsų miestą. Apdovanojimo susilaukė ir vienintelė mergaitė žaidusi turnyre, kuri atstovavo Šiaulių futbolo akademiją.

FC „Džiugas“ inf.

 

Facebook
Twitter